Maxim Schoups, masterstudent Advertising Design, wint New Blood Award in Londen. Kijk hier voor meer info

april 2024

Van 20 tot 29 augustus 2024 organiseert Villa Verbeelding i.s.m. PXL-MAD School of Arts een nieuwe Summer School Illustratie met o.a. Carll Cneut, Rébecca Dautremer, Isabelle Vandenabeele, Sebastiaan Van Doninck en Kaatje Vermeire. Studenten van PXL-MAD hebben het voorrecht om eerder in te schrijven en genieten ook van een fikse korting.

Kijk nog vandaag hier voor meer info

 

Zondag 9 juni 2024 worden in België verkiezingen georganiseerd voor het Europees Parlement, de Kamer van Volksvertegenwoordigers (Federaal Parlement) en het Vlaams of Brussels Parlement. Zondag 13 oktober gaan we opnieuw naar het stemlokaal voor de verkiezingen van de Gemeente- en Provincieraad.

Arocha & Schraenen is een kunstenaarsduo dat sinds 2006 samenwerkt met verschillende media, zoals schilderijen, tekeningen en prints. Spiegelende en interactieve sculpturale installaties op grote schaal vormen de kern van hun samenwerkingsproject. Hun abstracte installaties en sculpturen komen voort uit alledaagse voorwerpen. De kunstenaars ontdoen deze objecten van hun functionaliteit en reduceren ze zo tot hun basisessentie en vorm.