MAD ABOUT ARTS? Breng dan zeker een bezoek aan de expo VLOEDLIJN. Nog tot 29 maart in MAD-Gallery Hasselt. Kijk hier voor meer info

juli 2022

Naar jaarlijkse gewoonte maakt Flanders DC een selectie van de 25 beste afstudeerprojecten uit de opleidingen grafisch ontwerp, interieurvormgeving en -architectuur, juweelontwerp, productdesign en textielontwerp. Voor PXL-MAD werden Louise Jans (grafisch ontwerp) en Lize Myttenaere (juweelontwerp) geselecteerd. Ontdek hier het designtalent van morgen!

Bekijk hier het designtalent van morgen!

Rachel Daniëls, master Vrije Kunsten aan PXL-MAD, wint de C-mine Student Award. Deze award is één van de 4 prijzen die de genomineerden voor de Wanatoe Prijs vorig weekend in CCHA in ontvangst mochten nemen. De jury was vol lof over de maturiteit van Rachels installatie, die de verschuiving van de macht van de kerk naar de economie aanhaalt.

De C-mine Student Award bestaat uit 1000 euro en een opdracht voor Stad Genk. Deze keer was er ook een kunstobject van Piet Stockmans, overhandigd door Anniek Nagels, Schepen Van Cultuur van Stad Genk.