MAD ABOUT ARTS? Breng dan zeker een bezoek aan de expo VLOEDLIJN. Nog tot 29 maart in MAD-Gallery Hasselt. Kijk hier voor meer info

december 2018

 

Hogeschool PXL bouwt momenteel een gloednieuw schoolgebouw voor studenten PXL-MAD en PXL-IT op campus Elfde Linie in Hasselt. Ateliers, leslokalen, expositieruimtes en laboratoria met de meest moderne voorzieningen zullen zorgen voor optimale werkomstandigheden, een gezonde dynamiek en interessante kruisbestuivingen tussen totaal uiteenlopende disciplines.

Foto: © Piet Seurs, docent Interactieve Vormgeving aan PXL-MAD School of Arts

 

Vanaf volgend academiejaar organiseert PXL-MAD School of Arts een Educatieve Master. Ben je gepassioneerd met kunst bezig en heb je zin om jongeren of volwassenen te begeleiden in hun artistieke ontwikkeling? Dan is deze educatieve masteropleiding (vroegere SLO / Specifieke Lerarenopleiding) in de audiovisuele & beeldende kunsten vast iets voor jou!

Kijk hier voor meer informatie 

 

 

Minister Sven Gatz en zijn culturele delegatie bezochten vorige week het CAFA – Central Academy of Fine Arts – in Beijing (China). De reden hiervoor was het overhandigen van de overeenkomst tussen CAFA en PXL-MAD School of Arts voor de ontwikkeling van een samenwerkingsverband voor de afdeling Keramiek. Keramiek is een heel gewaardeerde kunstvorm in China, de bakermat van porselein ligt namelijk in China.