MAD ABOUT ARTS? Breng dan zeker een bezoek aan de expo VLOEDLIJN. Nog tot 29 maart in MAD-Gallery Hasselt. Kijk hier voor meer info

mei 2017

De internationaal gevierde kunstenaar Guillaume Bijl is vooral bekend voor zijn installaties waarbij hij in museale expositieruimtes imitaties van interieurs toont, zoals een vergaderlokaal van een politieke partij, een matrassenwinkel of een autorijschool. Zijn werk was reeds te zien op belangrijke kunstmanifestaties in binnen- en buitenland, zoals de Biƫnnale van Venetiƫ, Documenta IX en Skulptur Projekte. Recent nam hij nog deel aan Manifesta (Zurich).

EXIT bundelt de afstudeerprojecten van de masters van LUCA School of Arts Campus C-mine Genk, PXL-MAD School of Arts Hasselt en de faculteit Architectuur en kunst van de Universiteit Hasselt. Elk gepresenteerd masterproject getuigt van de voortdurende wisselwerking tussen onderwijs en onderzoek en van de persoonlijke, creatieve ontwikkeling van de student.
Het decor voor de expositie EXIT/17 is de prachtige site van C-mine. Een unieke en inspirerende plek in Genk die verleden, heden en toekomst verbindt.