MAD ABOUT ARTS? Breng dan zeker een bezoek aan de expo VLOEDLIJN. Nog tot 29 maart in MAD-Gallery Hasselt. Kijk hier voor meer info

november 2015

Deze week mocht PXL-MAD Annelys De Vet ontvangen. Er gaat geen academiejaar voorbij of haar naam wordt vernoemd in de bibliografie van een van onze masterscripties. Dus, hoogtijd voor een kennismaking.

Ter gelegenheid van het info-moment op PXL, ontving PXL-MAD kandidaat-studenten in het eigen gebouw C. Behalve de infostands kregen 60 studenten 1BA een ABC-atelier in ‘de Kooi’, de centrale ruimte van het gebouw. Andere studenten stonden in voor het onthaal, drank en het geven van informatie aan kandidaat-studenten voor de Beeldende Kunsten.

Donderdag 26 november om 18u30 organiseert PXL-MAD / Vrije Kunsten een gastlezing met Gert Robijns in cultuurcentrum CIAP in Hasselt.

Toegang is gratis. Wel graag inschrijven via infomad@pxl.be

Vrijdag 20 november verdedigde Lore Langendries haar doctoraatsonderzoek aan de Universiteit van Hasselt / PXL-MAD. 's Avonds opende de bijhorende tentoonstelling 'FOCUS' in het Modemuseum te Hasselt. Beide gebeurtenissen waren een succes met veel en schoon volk.