Nieuws

 

Woensdag 27 juni om 19u openen de 3e bachelor studenten van PXL-MAD ‘#NEXIT-MAD’, de tentoonstelling met de afstudeerprojecten Grafisch Ontwerp en Juweelontwerp & Edelsmeedkunst. Het decor voor #NEXIT-MAD is gebouw C op campus Elfde Linie, maar een voorproever van wat je kan verwachten vindt je al via het instagramaccount #nexit-mad.

Elke gepresenteerd project getuigt van een voortdurende wisselwerking tussen onderwijs en onderzoek en de persoonlijke creatieve zoektocht van de student.

 

EXIT bundelt de afstudeerprojecten van de masters van LUCA School of Arts Campus C-mine Genk, PXL-MAD School of Arts Hasselt en de faculteit Architectuur & kunst van de Universiteit Hasselt. Elk gepresenteerd masterproject getuigt van de voortdurende wisselwerking tussen onderwijs en onderzoek en van de persoonlijke, creatieve ontwikkeling van de student.

Het decor voor de expositie EXIT/18 is CCHA. Cultuurcentrum Hasselt toont 'woord-beeld-muziek-dans', steunt kunstenaars en reflecteert over kunst en maatschappij.

Late bloomers and early birds is een groepstentoonstelling met werk van Emma Bogaerts, Fien Cox, Ilke Heuts en Jannick Rabijns — masterstudent Vrije Kunsten aan PXL-MAD School of Arts.

Opening: donderdag 17 mei, 19:30, GYM. Voorafgaand (18:30) is er een artist talk van gastdocent Stefaan Dheedene.

 

Een overzicht van alle exposities door docenten van pxl-mad.