MAD ABOUT ARTS! Maar nog geen beslissing genomen waar en wat je volgend jaar wil studeren?  Kijk hier voor meer info

Agenda

EXIT/23

Voor de 18e keer op rij organiseert PXL-MAD School of Arts Hasselt samen met LUCA School of Arts Genk en Faculteit Architectuur & Kunst van UHasselt de tentoonstelling EXIT met de afstudeerprojecten van de masters.

Elk gepresenteerd project getuigt van de voortdurende wisselwerking tussen onderwijs en onderzoek en van de persoonlijke, creatieve en artistieke ontwikkeling van de student.

EXcITed

Voor de 3e keer op rij organiseert Vrije Kunsten van PXL-MAD Hasselt in MAD Gallery — de expositieruimte in gebouw G op campus Elfde Linie — EXcITed met de afstudeerprojecten van de masters Vrije Kunsten.

EXcITed opent woensdag 28 juni om 20:00, aansluitend de proclamaties van de masters, en is gratis te bezichtigen van donderdag 29 juni tot dinsdag 4 juli van 14:00 tot 18:00 en naar aanleiding van de infodag op 4 juli uitzonderlijk tot 20:00

 

Infodag 4 juli 2023

MAD ABOUT ARTS! Maar nog geen beslissing genomen wat of waar je volgend jaar wil studeren? Breng dan dinsdag 4 juli tussen 15:00 en 20:00 een bezoek aan PXL-MAD School of Arts Hasselt. Je maakt kennis met het curriculum, de ateliers of studio's van jouw voorkeur, studenten en docenten.