MAD About Arts! Maar nog geen beslissing genomen wat of waar je volgend jaar wil studeren? Maak dan hier kennis met de bruisende sfeer van PXL-MAD.
 

Agenda

SLOPER EXPO

‘SLOPER’ is een cumulatie van een unieke samenwerking tussen PXL-MAD School of Arts Hasselt en de nieuwe rockband Sloper met drummers Mario Goossens (Triggerfinger) en Cesar Zuiderwijk (Golden Earring), gitarist Fabio Canini en zanger-gitarist Pete Shoulder. ‘SLOPER EXPO’ presenteert de nieuwe videoclip voor de single ‘Hang ‘m High’ en een immersieve 3D-videomapping installatie, beiden een realisatie van de studenten Interaction & Motion Design van PXL-MAD.  Daarnaast toont de expo het werk van 13 kunstenaars rond de band Sloper.

Infodag dinsdag 5 juli

MAD ABOUT ARTS! Maar nog niet beslist waar of wat je volgend jaar wil studeren? Breng dan zeker een bezoek aan onze infodag op dinsdag 5 juli van 15:00 tot 20:00
PXL-MAD organiseert een academische Bachelor en Master opleiding Beeldende Kunsten met afstudeerrichtingen Grafisch Ontwerp, Juweelontwerp & Edelsmeedkunst en Vrije Kunsten en een Educatieve Masteropleiding (1 academiejaar, in bezit zijn van een masterdiploma).