Agenda

MAD multiple

De studenten Juweelontwerp & Edelsmeedkunst van PXL-MAD krijgen in hun 2de bachelor de opdracht om in zeven weken een multiple te maken. Een multiple is een sieraad dat in kleine serie kan gemaakt worden, rekening houdend met een commercieel karakter. Ze doorlopen het volledig proces van ontwerp t.e.m. presentatie aan een reëel publiek. Naast ontwerp en productie komen marktonderzoek, prijsbepaling en technische kwaliteiten ook aan bod. Via deze opdracht komen de studenten voor het eerst in contact met de reacties van een kunstminnend doch kritisch publiek.

MOSTerd

'MOSTerd' is een dag vol inspiratie voor studenten en alumni Grafisch Ontwerp. Romain Tardy (video kunstenaar), Thomas Desmet (grafisch ontwerper), Benjamin Leroy (Illustrator) en Hannes Coudenys (allround creator) hebben alvast toegezegd.
In de voormiddag staan er lezingen op het programma. In de namiddag geven de sprekers workshops voor een selecte groep studenten.

MOSTerd, donderdag 8 februari 2018, van 9 tot 17u.

 

Opendeurdag

MAD about Arts? Breng dan zeker een bezoek aan onze Opendeurdag op zaterdag 24 februari 2018 tussen 13 en 17u
De ateliers zijn toegankelijk. Docenten en studenten staan klaar om al jouw persoonlijke vragen te beantwoorden. En misschien ontdek je dat onze academische Bachelor- en Masteropleiding Beeldende Kunsten dat is wat je zoekt!

Kan je niet op zaterdag 24 februari. Er is ook een Opendeurdag op zondag 22 april van 10 tot 14u.