Agenda

Nieuwe vacatures voor doctorandi

MAD-Research, het onderzoeksinstituut van PXL-MAD en de Faculteit Architectuur en Kunst (Universiteit Hasselt), is op zoek naar onderzoekers die in de beeldende kunsten hun onderzoek willen uitvoeren (voor een periode van vier jaar) om op basis daarvan een doctoraat te verdedigen. We zijn op zoek naar projecten die een inhoudelijke meerwaarde kunnen bieden voor onze opleidingen en onderzoeksdomeinen.

Geïnteresseerd? Download de call op deze pagina of neem contact op met Bert.Willems@PXL.BE, coördinator MAD-Research.

 

MOSTERD!

Voor het vierde jaar op rij organiseert Grafisch Ontwerp het festival MOSTERD! In de voormiddag serveren we sprekers van het hoogste niveau, met o.a. illustrator Sabien Clement, grafisch ontwerper Just van Rossum, Steven Barbé (sonhouse) eh Henry Daubrez (Dogstudio). De lezingen zijn verplicht voor alle studenten Grafisch Ontwerp en tevens gratis toegankelijk voor onze alumni.

Opendeurdagen 2020

MAD about Arts, maar nog niet beslist waar je wil gaan studeren? Bezoek dan zeker één van onze Opendeurdagen in het voorjaar van 2020. Je maakt kennis met het curriculum, studenten en docenten, bezoekt de ateliers en studio's van onze opleiding Beeldende Kunsten en proeft zelf van de bruisende sfeer van PXL-MAD School of Arts.

Gelieve je aanwezigheid op voorhand registreren via één van volgende linken: