Breng een bezoek aan de tentoonstellingen 'Agents of Concern' in Cultuurcentrum Hasselt (CCHA) en/of MAD Gallery. Kijk hier voor meer info

Jorden Boulet wint de tiende editie van de Wanatoeprijs

01 juli 2015 - 12:03

Tijdens de opening van EXIT wordt ook de Wanatoeprijs uitgereikt. Jorden Boulet, masterstudent schilderkunst aan PXL-MAD, werd de grote winnaar van de tiende editie. Met deze prijs wint Jorden een krantenpagina ter waarde van 6000 euro, een geldbedrag van 500 euro en een expo in de Gasthuiskapel in Borgloon. Naast de Wanatoeprijs won hij ook de prijs 'Kunst in Limburg', goed voor een publicatie op Kunstinlimburg.be.

De Wanatoeprijs wordt jaarlijks uitgereikt door een vakkundige jury die alle masterprojecten van PXL-MAD, PXL-Music, LUCA Campus C-mine en de Faculteit Architectuur en kunst van de UHasselt bekijkt, evalueert en beoordeelt. Jorden Boulet werd gelauwerd voor zijn multidisciplinair werk 'Bouwpakket voor het Paradijs' dat bestaat uit een reeks uiterst kleurrijke schilderijen als kritiek op onze huidige westerse maatschappij die louter gericht is op prestatie, commercialiteit en vermaak.

Meer nieuws van PXL-MAD