MAD ABOUT ARTS! maar geen mogelijkheid om je toekomstige opleiding live te bezoeken? Vanaf vandaag biedt PXL-MAD je de kans om een afspraak in te plannen voor een locatiebezoek op de campus. We spreiden het bezoekersaantal (maximum 3 kandidaat studenten) en voldoen aan alle veiligheidsvoorwaarden. Zo kan jij als toekomstige student een juiste studiekeuze maken.

Reserveer jouw afspraak via deze link. Tot snel!

januari 2019

31 januari 2019 tot 23 februari 2019
gepost door Luc Rerren

Donderdag 31 januari om 19:00u opent ARTISIT — het atelier beeldende kunst voor personen met een psychische kwetsbaarheid — de tentoonstelling CHILDHOED in De Kooi van PXL-MAD. De presentatie doet de hoed af voor onze kindertijd, maar focust tevens op allerhande muizenissen uit de lente van ons leven. De inleiding op de tentoonstelling wordt verzorgd door Erwin Goegebeur, departementshoofd van PXL-MAD School of Arts en Rick De Leeuw, zanger/dichter.
 

24 januari 2019
gepost door Luc Rerren

Weldra opent PXL-MAD School of Arts haar eerste expo in De Vitrine met het werk van kunstenaar en alumnus Gijs Coenen. De Vitrine is een onderdeel van De Serre, een tijdelijk project voor en door creatieve jongeren in het voormalig administratief gebouw van Stad Hasselt. Na deze expo volgen er nog een reeks tentoonstellingen, workshops, toon- en verkoopmomenten vanuit PXL-MAD.