Drie van de vier Wanatoe Prijzen gaan naar masters van PXL-MAD. Lisse Loos (Illustratieve Vormgeving) wint 'De Publieksprijs' en de 'Prijs Stad Hasselt'. Aline De Feyter (Reading Type & Typography) wint de 'C-mine Student Award' (Stad Genk). Bekijk hier de videopresentaties van de 10 genomineerden.

juni 2020

30 juni 2020 tot 17 september 2020
gepost door Luc Rerren

PXL-MAD organiseert veilige privé rondleidingen on campus. Je maakt kennis met docenten, het curriculum en de ateliers. Zo helpen we je de juiste keuze te maken in je verdere studieloopbaan.

30 juni 2020
gepost door Luc Rerren

Door de coronamaatregelen zijn de reguliere info- en opendeurdagen gewijzigd. Dinsdag 30 juni om 15u, 17u en 19u kan je deelnemen aan online infosessies (1u) vanuit je kot.

Registreer hier je deelname voor één van de sessies.

Daarnaast organiseert PXL-MAD School of Arts veilige privé-rondleidingen on campus.

01 september 2020 tot 09 september 2020
gepost door Luc Rerren

Starten aan academisch Hoger Kunstonderwijs is enkel toegankelijk voor wie voldoet aan de toelatingsvoorwaarden en slaagt voor de artistieke toelatingsproef. PXL-MAD School of Arts organiseert een laatste artistieke toelatingsproef op donderdag 10 september. Registreer je hier, bij voorkeur 10 dagen voor aanvang van de proef, zo heb je voldoende tijd voor de thuisopdracht.