Schrijf je vandaag nog in voor de toelatingsproef Grafisch Ontwerp. Nog niet overtuigd? Kijk hier naar onze troeven

april 2024

16 mei 2024
gepost door Luc Rerren

TIjdens Kunstennacht Hasselt op donderdag 16 mei kan je bij PXL-MAD School of Arts terecht voor twee tentoonstellingen en performances. Daarnaast kan je ook werk van studenten kopen.

PLAYSTATION presenteert in De Kooi (gebouw C) artistiek werk van bachelor- en masterstudenten Vrije Grafiek, samengesteld door de studenten zelf. Tijdens Kunstennacht 2024 mag je je verwachten aan performances en kan je ook werk van studenten kopen. 

25 april 2024
gepost door Luc Rerren

Arocha & Schraenen is een kunstenaarsduo dat sinds 2006 samenwerkt met verschillende media, zoals schilderijen, tekeningen en prints. Spiegelende en interactieve sculpturale installaties op grote schaal vormen de kern van hun samenwerkingsproject. Hun abstracte installaties en sculpturen komen voort uit alledaagse voorwerpen.

26 april 2024
gepost door Luc Rerren

Onder de naam PLAYSTATION werkten studenten Vrije Grafiek gedurende de voorbije acht weken in De Kooi, die dienst deed als een openbare werk- en toonplek. Ze onderzochten de relatie tussen zichzelf en hun werk en hun werk en de ruimte. De bezoekers konden het proces en de projecten dagdagelijks bezoeken.