MAD ABOUT ARTS! maar geen mogelijkheid om je toekomstige opleiding live te bezoeken? Vanaf vandaag biedt PXL-MAD je de kans om een afspraak in te plannen voor een locatiebezoek op de campus. We spreiden het bezoekersaantal (maximum 3 kandidaat studenten) en voldoen aan alle veiligheidsvoorwaarden. Zo kan jij als toekomstige student een juiste studiekeuze maken.

Reserveer jouw afspraak via deze link. Tot snel!

PXL-MAD exposeert in De Vitrine

Weldra opent PXL-MAD School of Arts haar eerste expo in De Vitrine met het werk van kunstenaar en alumnus Gijs Coenen. De Vitrine is een onderdeel van De Serre, een tijdelijk project voor en door creatieve jongeren in het voormalig administratief gebouw van Stad Hasselt. Na deze expo volgen er nog een reeks tentoonstellingen, workshops, toon- en verkoopmomenten vanuit PXL-MAD.

Het werk van Gijs Coenen is geen uitdrukking van zijn mening, noch een vertaling van zijn woorden in materie. De verschillende objecten is een collectie die een besloten wereld op zich vormt. Gijs ziet ze als fases waarin het proces centraal staat en wordt begeleid door alledaagse dingen zoals de regels van een schaakspel, een sneeuwlandschap of beweging. Ze krijgen betekenis door ze te combineren in dezelfde ruimte en door te verwijzen naar hun observatie. 

De juiste datum van de opening wordt weldra bekend gemaakt.

 

Waar?: 
De Vitrine / De Serre
Groenplein 1
3500 Hasselt
Meer evenementen van PXL-MAD