Maxim Schoups, masterstudent Advertising Design, wint New Blood Award in Londen. Kijk hier voor meer info

mei 2016

03 juni 2016
gepost door Luc Rerren

De onderzoeksgroep FRAME focust op onconventionele vormen van kennisoverdracht die leiden tot nieuwe denkkaders voor beelden en ruimtes. Op vrijdag 3 juni organiseert FRAME het symposium 'COLLATERAL' met tal van tafelgesprekken, voordrachten (van o.a. Gilbert Merlio en Ad Verbrugge), een boekpresentatie en journal launch, performances en andere artistieke interventies. Oswald Spengler, Lady Gaga en Beethoven op hondenfluit, steekvlampolitiek en asmandala's, cowboys en indianen – die dag vinden ze elkaar.

19 mei 2016 tot 01 september 2016
gepost door Luc Rerren

Op donderdag 19 mei om 17u30 opent KRIEG haar eerste expositie met werk van de Nederlandse kunstenares Sanne Vaassen (NL).

18 mei 2016
gepost door Luc Rerren

Voor elkeen die wil starten in een ambachtelijk beroep is woensdag 18 mei de ideale dag om overtuigd te raken van een bijberoep of hoofdberoep als vakman. Je maakt kennis met verschillende organisaties, waaronder PXL-MAD, die je in deze belangrijke stap kunnen begeleiden en je kan ook leren van de ervaringen van ondernemers in deze sector.

Tijdens een inspirerende tour in het Openluchtmuseum van Bokrijk staan vakmensen jou te woord. Je kan met al je vragen rond het opstarten en uitvoeren van een ambachtelijk beroep terecht bij meerdere adviseurs.