Agenda

EXIT/19

EXIT bundelt de afstudeerprojecten van de masters van PXL-MAD School of Arts Hasselt, LUCA School of Arts Genk en de faculteit Architectuur & kunst van de Universiteit Hasselt. Elk gepresenteerd masterproject getuigt van de voortdurende wisselwerking tussen onderwijs en onderzoek en van de persoonlijke, creatieve ontwikkeling van de student.

Het decor voor EXIT/19 is Thor Central, het prestigieuze hoofdgebouw van de voormalige steenkoolmijn van Genk-Waterschei. Thor Central is een indrukwekkende en energieke locatie die de projecten optimaal tot hun recht laat komen.

Infodag dinsdag 2 juli

Heb jij nog geen keuze gemaakt wat je volgend jaar wil studeren? Breng dan tussen 15:00 en 20:00u een bezoek aan onze infodag en ontdek zelf dat PXL-MAD School of Arts de opleiding is die jij zoekt. Docenten informeren je over de inhoud van het curriculum en beantwoorden al jouw vragen.

Lukt dinsdag 2 juli niet. Hogeschool PXL organiseert op 7 september van 9:00 tot 14:00u een laatste infodag voor de start van het nieuw academiejaar.

Infodag zaterdag 7 september

Heb jij nog geen keuze gemaakt wat je volgend jaar wil studeren? Breng dan tussen 09:00 en 14:00u een bezoek aan onze infodag en ontdek zelf dat PXL-MAD School of Arts de opleiding is die jij zoekt. Docenten informeren je over de inhoud van het curriculum en beantwoorden al jouw vragen.

Wil je niet wachten tot september. Hogeschool PXL organiseert op 2 juli van 15:00 tot 20:00u ook een infodag.

Bekijk hier een sfeerverslag van de infodag van april.