Agenda

OPDOEKEN

Wil jij iedereen omverblazen met jouw creatief talent? Dat kan! Kom met je werk naar buiten en maak kans op een herasdoek rond de nieuwbouw.

Stuur je design in ten laatste 1 maart 2019 via mail naar celine.vanbakel@student.pxl.be.
Als jouw ontwerp geselecteerd wordt door de jury, samengesteld uit studenten en docenten van PXL-MAD, nemen we terug contact op met jou.

Expo Childhoed

Donderdag 31 januari om 19:00u opent ARTISIT — het atelier beeldende kunst voor personen met een psychische kwetsbaarheid — de tentoonstelling CHILDHOED in De Kooi van PXL-MAD. De presentatie doet de hoed af voor onze kindertijd, maar focust tevens op allerhande muizenissen uit de lente van ons leven. De inleiding op de tentoonstelling wordt verzorgd door Erwin Goegebeur, departementshoofd van PXL-MAD School of Arts en Rick De Leeuw, zanger/dichter.
 

Infodag 23/02/2019

MAD about Arts? Dan is PXL-MAD iets voor jou. Kom zaterdag 23 februari naar de infodag van PXL-MAD School of Arts in Hasselt en ontdek dat de opleiding Beeldende Kunsten dat is wat jij zoekt. Je maakt kennis met studenten en docenten, krijgt informatie over het curriculum en je bezoekt de ateliers van de verschillende afstudeerrichtingen (Grafisch Ontwerp, Juweelontwerp & Edelsmeedkunst en Vrije Kunsten). De deuren staan open van 09:00 tot 13:00u. Tot dan! Lukt zaterdag 23 februari niet? Zaterdag 27 april staat de deuren weer open.