MAD ABOUT ARTS! maar geen mogelijkheid om je toekomstige opleiding live te bezoeken? Vanaf vandaag biedt PXL-MAD je de kans om een afspraak in te plannen voor een locatiebezoek op de campus. We spreiden het bezoekersaantal (maximum 3 kandidaat studenten) en voldoen aan alle veiligheidsvoorwaarden. Zo kan jij als toekomstige student een juiste studiekeuze maken.

Reserveer jouw afspraak via deze link. Tot snel!

Studenten verzorgen vormgeving onderzoekspublicatie

06 april 2020 - 10:00

 

Louise Goffin, Laura Kreemers, Christina Lubon en Luca Tsouloulis, vier beloftevolle studenten Grafisch Ontwerp, zorgden voor de illustraties, de grafische vormgeving en het artwork van het boek 'Taalduiken en artisticuleren'. Met een sterke dosis flexibiliteit en verantwoordelijkheidszin ontwikkelden ze als team binnen de module MAD-Projects op een ongelooflijke wijze dit prachtig resultaat: een lijvig boek van 164 pagina's in full color met hardcover.

Het boek bundelt de workshops die door onderzoekers en studenten van PXL-Education, PXL-Music, PXL-MAD, la Haute Ecole de la Ville de Liège en Bal Spécial asbl werden ontwikkeld ter bevordering van actieve taalverwerving in meertalige basisscholen.

‘Taalduiken en artisticuleren’ is een inspirerend boek van auteurs Karen Reekmans (onderzoeker, docent en coördinator van dit project), Elisabeth Henry en Anne-Lore Baeckeland. Dit project was mogelijk dankzij de financiële steun van de Taalunie.

Meer nieuws van PXL-MAD