PXL-MAD organiseert donderdag 8 oktober een extra toelatingsproef. Zo bieden we 'late beslissers' alsnog de kans om het academiejaar te starten. Geïnteresseerd? Schrijf je dan vandaag nog in via deze link. Meer informatie over de inhoud vind je onder 'Toelatingsinfo' op de homepage.

 

S.M.A.K. goes MAD

30 september 2019 - 18:00

 

Onder de noemer 'S.M.A.K. goes MAD' ging het Stedelijk Museum voor Actuele Kunst in Gent een samenwerking aan met PXL-MAD School of Arts.  Het project bestaat uit drie tentoonstellingen gedurende het academiejaar 2019-2020. 

In een begeleidend programma zullen tijdens gastcolleges en gesprekken met studenten, kunstenaars en andere professionals de verschillende tentoonstellingsprojecten verder uitgediept worden. 

Tijdens de eerste venue toont S.M.A.K. de installatie THERE IS A MAN van de Franse kunstenaar Guillaume Leblon (°1971), een belangrijke recente aankoop van S.M.A.K. dat een solotentoonstelling wijdde aan Leblon in 2016.

De installatie is gratis te bezichtigen van 1 oktober tot 30 november in De Kooi van PXL-MAD, Campus Elfde Linie, Gebouw C, van maandag tot vrijdag tussen 9:00 en 17:00. 

Meer nieuws van PXL-MAD