Breng een bezoek aan de tentoonstellingen 'Agents of Concern' in Cultuurcentrum Hasselt (CCHA) en/of MAD Gallery. Kijk hier voor meer info

Nieuwbouw voor PXL-MAD

27 september 2018 - 14:59

Veel schoon volk op de persconferentie van de nieuwbouw voor PXL-MAD. Hogeschool PXL bouwt op de plaatst waar nu 'De Lange Gang' staat een nieuwbouw die op een authentieke en innovatieve wijze zal voldoen aan de leer- en werkomgeving van de toekomst waar onderwijs, onderzoek, dienstverlening en de kunsten samen met instellingen, organisaties en bedrijven een plek krijgen.

Het nieuwe campusgebouw van 7300m² omvat leer- en werkomgevingen die naar wens ingericht en aangepast kunnen worden. Intieme leslokalen kunnen afgewisseld worden met open ateliers. Een multidisciplinaire context die studenten, docenten, organisaties en bedrijven inspireert tot ondernemen en onderzoeken.

Achter het schoolgebouw komt een nieuwe toren die dienst zal doen als studentenhotel. Dat studentenhotel — het eerste in België — zal ruimte bieden aan 150 studenten, een eigen catering en ontspanningsruimtes.

Meer nieuws van PXL-MAD