Breng een bezoek aan de tentoonstellingen 'Agents of Concern' in Cultuurcentrum Hasselt (CCHA) en/of MAD Gallery. Kijk hier voor meer info

Kunstennacht 2018

25 april 2018 - 09:00

Kunstennacht organiseert op donderdag 3 mei van 18 tot 23u tal van kunst- en cultuurevents in Hasselt met open ateliers en musea, performances, exposities, openingen van tentoonstellingen,...  Natuurlijk mag PXL-MAD hier niet ontbreken.

SCHMIEGD, het kunstenaarscollectief van studenten Vrije Kuntsen Stijn Wybouw, Kirsten Vanlangenaeker en Mike Feijen, dat sinds september 2017 huist in CIAP, organiseert een carnavaleske parade door de stad.

Een indrukwekkende delegatie studenten en docenten Illustratieve Vormgeving tekenen op eenvoudige vraag gratis portretten en karikaturen in en rond Villa Verbeelding. Deze actie sluit aan bij de tijdelijke tentoonstelling 'De mooisten van het Land' in Villa Verbeelding en het wijkfestival Tournée Locale.

Huis Pauwels-Spaenjers - Galerie Multiple van docent Audi Pauwels opent een nieuwe solo tentoonstelling met werk van Liliana Guerrero (Portugal).

KRIEG, de eigenzinnige autonome en experimentele tentoonstellingsruimte van PXL-MAD, opent zijn achtste project met een solotentoonstelling van Stefaan Dheedene.

Alumna Nancy Slangen en het kunstenaarscollectief VONK, waarin heel wat alumni van PXL-MAD actief zijn, openen hun ateliers.
 

Meer nieuws van PXL-MAD