Drie van de vier Wanatoe Prijzen gaan naar masters van PXL-MAD. Lisse Loos (Illustratieve Vormgeving) wint 'De Publieksprijs' en de 'Prijs Stad Hasselt'. Aline De Feyter (Reading Type & Typography) wint de 'C-mine Student Award' (Stad Genk). Bekijk hier de videopresentaties van de 10 genomineerden.

A-Z LEZINGEN

Locatie

Designers, architecten en kunstenaars met renommee: de A-Z Lezingen presenteren vanaf dinsdag 10 november toppers als Marthijn Klopper, Annelys de Vet, Cecile B. Evans,… Vaste afspraak, elke dinsdag om 20u00 in de Zebrazaal van Z33.

A-Z is een label waarbij de A staat voor arts, applied arts, architecture en de Z voor Zebrazaal, Z33, Zone Z. A-Z wordt georganiseerd door Architectuurwijzer, Cultuurplatform Design, PXL-MAD School of Arts, UHasselt faculteit Architectuur en Kunst en Z33.

De A-Z lezingen zijn zo goed als gratis. Toegang is 5 euro per lezing inclusief twee drankbonnen. Studenten betalen 3 euro op vertoon van hun studentenkaart.

Het aantal plaatsen per lezing is beperkt, reserveer daarom je plaats door vooraf online in te schrijven voor de lezing via www.a-zlezingen.be

Na elke lezing is er de mogelijkheid om met een glaasje jouw visie te delen met de spreker(s), docenten en studenten.

 
Waar?: 
Z33
Zebrazaal
Zuivelmarkt 33
3500 Hasselt
Meer evenementen van PXL-MAD