Maxim Schoups, masterstudent Advertising Design, wint New Blood Award in Londen. Kijk hier voor meer info

Expo genomineerden Wanatoeprijs

Vrijdag 16 oktober maakt de Wanatoejury — een jury van 12 vertegenwoordigers uit verschillende artistieke en culturele ondernemingen en organisaties — de winnaar van De Wanatoeprijs en de winnaar van De Publieksprijs bekend. Omwille van corona is de prijsuitreiking enkel toegankelijk voor genodigden.

De tentoonstelling met het werk van de genomineerden is wel te bezichtigen op zaterdag 17 en zondag 18 oktober van 14:00 tot 18:00 in Gebouw G op Campus Elfde Linie, Hasselt. Geïnteresseerd? Registreer dan hier je bezoek.

Je kan zelf stemmen op de winnaar van De Publieksprijs. Bekijk hier de videopresentaties van de genomineerden en stem op jouw favoriet. Vijf van de tien genomineerden zijn trouwens masters van PXL-MAD Hasselt: Aline De Feyter (Grafisch Ontwerp), Maria Konshake (Juweelontwerp), Lisse Loos (Grafisch Ontwerp), Jounice Onclin (Grafisch Ontwerp) en Madeli Viljoen (Juweelontwerp).

De Wanatoeprijs is een organisatie van Het Belang Van Limburg en Z33 in samenwerking met LUCA Genk, PXL-MAD Hasselt, PXL-Music en UHasselt met als doelstelling jong en beloftevol talent te ondersteunen.

 

Waar?: 
PXL-MAD School of Arts
Campus Elfde Linie, gebouw G
Elfde Liniestraat 25
3500 Hasselt
Meer evenementen van PXL-MAD