MAD ABOUT ARTS? Maar nog niet beslist wat en waar je volgend jaar wil studeren? Schrijf je dan in voor onze infodag op zaterdag 9 maart (10:00 - 14:00). Kijk hier voor meer info

Expo VLOEDLIJN

PXL-MAD School of Arts toont van 1 tot 29 maart 2024 in haar prestigieuze MAD-Gallery de tentoonstelling VLOEDLIJN met werk van 18 alumni / kunstenaars die de Opleiding Beeldende Kunsten volgden op Campus Elfde Linie in Hasselt. Sinds meer dan 50 jaar krijgen studenten les in diverse kunstpraktijken op de campus aan de Elfde-Liniestraat. Hoog tijd voor een overzichtstentoonstelling.

VLOEDLIJN brengt meer dan 30 werken samen van 18 kunstenaars. Deze gevarieerde én indrukwekkende verzameling werd zorgvuldig geselecteerd door Mieke Mels, curator bij Mu.ZEE in Oostende.  

De titel VLOEDLIJN verwijst naar die plaats op het strand die voortdurend in beweging is en op die manier ook een metafoor is voor de carrière en het werk van deze kunstenaars. De tentoonstelling toont niet alleen werk van kunstenaars die in Hasselt afgestudeerd zijn, maar is tegelijk een heel mooie staalkaart van het talent en de creativiteit van een boeiende generatie beeldende kunstenaars.

Deelnemende kunstenaars: Jorden Boulet, Erik Chiafele, Irina Colun, Rachel Daniëls, Lisse Declercq, Manu Engelen, Jessie Georges, Elias Ghekiere, Daan Gielis, Gommaar Gilliams, Joke Hansen, Griet Moors, Aaron-Victor Peeters, Karl Philips, Roel Vandermeeren, Kirsten Vanlangenaeker, Aline Verstraten en Indra Wouters.

VLOEDLIJN is van 1 tot 29 maart GRATIS te bezoeken tijdens weekdagen van 13:00 tot 17:00 en uitzonderlijk op zaterdag 9 maart van 10:00 tot 17:00. Vernissage: donderdag 29 februari om 18:00. 

 

Waar?: 
MAD-Gallery
Campus Elfde Linie, gebouw G
Elfde-Liniestraat 25, 3500 Hasselt
Meer evenementen van PXL-MAD