MAD ABOUT ARTS! Maar nog niet beslist waar je volgend jaar wil studeren? Kom dan zaterdag 22 april naar onze OpenDeurDag.  Kijk hier voor meer info

Expo Overlap

PXL-MAD presenteert in MAD-Gallery — de imposante exporuimte in gebouw G — de expo ‘OVERLAP. the No Man's Land between Art & Science’, een organisatie van PXL-MAD School of Arts, UHasselt en de Jonge Academie.

Zowel kunstenaars als wetenschappers branden van nieuwsgierigheid. Ze willen de wereld begrijpen, verklaren en zelfs veranderen. De Jonge Academie zoekt naar connecties en conflicten tussen kunst en wetenschap. In de nieuwe publicatie Overlap verkennen ze het grensgebied — de overlap dus — tussen deze twee werelden. Essays en artistieke contributies brengen dit niemandsland in kaart. Het boek werd vertaald naar een reizende tentoonstelling, die tot begin april voor het laatst te zien zal zijn in PXL-MAD Hasselt.

Donderdag 23 maart van 18:00 toto 23:00 is er een finissage voorzien met lezingen, performances en een receptie. Geïnteresseerd? Gelieve je aanwezigheid dan hier te registreren.

OVERLAP: van 4 maart tot 1 april 2022, op weekdagen van 13:00 tot 17:30 en tijdens de infodag van 12 maart van 10:00 tot 14:00.

 

Waar?: 
MAD-Gallery
PXL-MAD School of Arts
Campus Elfde Linie, gebouw G
3500 Hasselt
 
Meer evenementen van PXL-MAD