MAD ABOUT ARTS! Maar nog niet beslist waar je volgend jaar wil studeren? Kom dan zaterdag 22 april naar onze OpenDeurDag.  Kijk hier voor meer info

REGISTREER HIER JE BEZOEK AAN EXIT 2020

EXIT presenteert voor de 15e keer op rij de afstudeerprojecten van de masters van PXL-MAD School of Arts Hasselt, LUCA School of Arts Campus C-mine Genk en de faculteit Architectuur & Kunst van Universiteit Hasselt.

Omwille van corona presenteren de masters hun projecten in hun eigen schoolgebouw (C en G). Van harte welkom in PXL-MAD School of Arts in Hasselt op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 september, telkens van 14:00 tot 18:00, voor de presentatie van de masterprojecten Grafisch Ontwerp, Juweelontwerp & Edelsmeedkunst en Vrije Kunsten.

Je kan EXIT bezoeken in bubbels van maximum 4 personen. Om de veiligheid te garanderen en het bezoek goed te organiseren vragen we hier je bezoek te registreren. Je dient te registreren per persoon.*

* Na registratie ontvang je een bevestigingsmail. De tijdsduur in die mail is de periode voor aanmelding (bijvoorbeeld tussen 14:30 en 14:45) en niet de duur van je bezoek. Vanwege corona vragen we de duur van je bezoek wel te beperken tot ongeveer 1u. Alvast dank voor je begrip.

 

Waar?: 
PXL-MAD School of Arts
Campus Elfde Linie, gebouw C en G
Elfde-Liniestraat 25
3500 Hasselt
Meer evenementen van PXL-MAD