Breng een bezoek aan de tentoonstellingen 'Agents of Concern' in Cultuurcentrum Hasselt (CCHA) en/of MAD Gallery. Kijk hier voor meer info

REGISTREER HIER JE BEZOEK AAN EXIT 2020

EXIT presenteert voor de 15e keer op rij de afstudeerprojecten van de masters van PXL-MAD School of Arts Hasselt, LUCA School of Arts Campus C-mine Genk en de faculteit Architectuur & Kunst van Universiteit Hasselt.

Omwille van corona presenteren de masters hun projecten in hun eigen schoolgebouw (C en G). Van harte welkom in PXL-MAD School of Arts in Hasselt op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 september, telkens van 14:00 tot 18:00, voor de presentatie van de masterprojecten Grafisch Ontwerp, Juweelontwerp & Edelsmeedkunst en Vrije Kunsten.

Je kan EXIT bezoeken in bubbels van maximum 4 personen. Om de veiligheid te garanderen en het bezoek goed te organiseren vragen we hier je bezoek te registreren. Je dient te registreren per persoon.*

* Na registratie ontvang je een bevestigingsmail. De tijdsduur in die mail is de periode voor aanmelding (bijvoorbeeld tussen 14:30 en 14:45) en niet de duur van je bezoek. Vanwege corona vragen we de duur van je bezoek wel te beperken tot ongeveer 1u. Alvast dank voor je begrip.

 

Waar?: 
PXL-MAD School of Arts
Campus Elfde Linie, gebouw C en G
Elfde-Liniestraat 25
3500 Hasselt
Meer evenementen van PXL-MAD