MAD ABOUT ARTS! Maar nog niet beslist waar je volgend jaar wil studeren? Kom dan zaterdag 22 april naar onze OpenDeurDag.  Kijk hier voor meer info

WHO:HOW, hét grafisch festival

Locatie

,
 
Vrijdag 4 maart wordt dé inspirerendste dag van het jaar voor grafisch ontwerpers en andere creatievelingen. De deuren van PXL-MAD openen zich voor internationaal creatief talent dat een bom aan inspiratie zal leveren in Hasselt. Fabrica, The Wrong, Wasted Rita, Rick Poynor, Studio Fluït, Das Mag en tal van anderen worden verwacht in PXL-MAD. 
The Campus of Creativity, oftewel de Kooi / CAGE en het Paviljoen / PAVILION zullen de grootste talenten huizen die dag. Tussen 10 en 18u staan er lezingen, presentaties, performances, workshops, exposities en installaties op het programma. Vanaf 20u verandert de kooi in een smeltkroes van art & music. Tal van creatieve collaboraties staan op het menu! Als de invalshoek op 4 maart grafisch ontwerp is, dan reikt de creativiteit veel verder. Voor studenten Grafisch Ontwerp: een MUST, voor de anderen: een LUST :)

Sprint naar de site voor de line up en reserveer je tickets! De ruimte en dus ook de stoelen zijn beperkt. Het is van snel te zijn.

 
Waar?: 
PXL-MAD
Campus Elfde Linie
Elfde-Liniestraat 25
3500 Hasselt
Meer evenementen van PXL-MAD