Tot eind juni organiseert PXL-MAD privé-rondleidingen on campus. Kijk hier voor meer informatie en reservaties.

Nieuws

 

Wil jij creatieve jongeren entousiasmeren en opleiden tot succesvolle ontwerpers en kunstenaars? Kijk hier dan naar enkele getuigenissen van alumniPXL-MAD die de Educatieve Masteropleiding met succes hebben gevolgd en afgerond en momenteel naast hun carrière als kunstenaar of ontwerper ook een lesopdracht hebben.

Alumnus Jorden Boulet

Alumna Kiki Goossen

Vanaf volgend academiejaar start aan PXL-MAD de opleiding Postgraduaat Accessoires. Deze opleiding richt zich op ontwerpers van accessoires die gericht begeleid willen worden om hun ontwerpen op de markt te brengen.
Om toegelaten te worden tot dit postgraduaat dien je, naast je portfolio en behaalde Ba/Ma diploma’s, een concreet projectvoorstel in dat beoordeeld wordt op kwaliteit, haalbaarheid en originaliteit.

Kijk hier voor meer info.

PXL-MAD organiseert vanaf volgend academiejaar (2021-2022) een nieuwe internationale tweejarige post-opleiding Juweelontwerp i.s.m. de Nederlandse ontwerpers MASieraad.

Kijk hier voor meer info

Deniz Kaya, kersverse alumni Internationale Master Reading Type & Typography aan PXL-MAD School of Arts, werd samen met 9 andere kanshebbers geselecteerd voor de Klasseprijs 2020.
De titel van haar scriptie luidt: 'De verkenning van educatieve prentenboeken voor kinderen om wiskundige initiatie te onderrichten — vanuit het perspectief van grafisch en typografisch ontwerp'.

Via deze virtuele rondleidingen geven wij je een unieke inkijk in onze gebouwen, infrastructuur en sfeer.

Grafisch Ontwerp

Juweelontwerp & Edelsmeedkunst

Vrije Kunsten