Agenda

Patrick Ceyssens en FRAME in CCHA

Vrijdag 21 september verdedigde Patrick Ceyssens, kunstenaar en docent aan PXL-MAD, zijn doctoraat Van kijken naar beeldenken in het cultuurcentrum Hasselt. Naar aanleiding van die verdediging presenteert Patrick een ruime reeks kunstwerken in de grote foyer van CCHA. Gelijktijdig presenteert de artistieke researchgroep FRAME werk van Carla Swerts, Griet Moors, Ode de Kort, Patrick Ceyssens, Remco Roes en Tom Lambeens — allen onderzoeker aan PXL-MAD — én een aantal kunstenaars van UPV/EHU University in Bilbao.

 

Expo's in De Kooi en KRIEG

Van 15 tot 19 oktober toont PXL-MAD in de polyvalente exporuimte De Kooi de film Good evening welcome to the people living in the camp (2018) van Joost Conijn (NL). Na eerdere solopresentaties in het Rotterdamse Museum Boijmans Van Beuningen en het Amsterdamse EYE Filmmuseum, is deze film nu voor het eerst in België te zien.

Infodag 7 november

Op zoek naar een opleiding waar je je creatief talent kan aanscherpen? Dan is PXL-MAD iets voor jou. Kom op woensdag 7 november naar de infodag van Hogeschool PXL en ontdek dat de opleiding Beeldende Kunsten (Grafisch Ontwerp, Juweelontwerp & Edelsmeedkunst en Vrije Kunsten) dat is wat jij zoekt. De deuren staan open van 18:00 tot 21:00u.