Agenda

KRIEG presents ...

KRIEG presenteert solotentoonstelling van Pauline Curnier Jardin

Voor haar eerste solotentoonstelling in België brengt de Franse kunstenares Pauline Curnier Jardin twee recente films samen in een aangepaste installatie. Behalve het nieuwe Teetotum (2017) is ook Grotta Profunda (2011-2017), vorig jaar nog een van de hoogtepunten van de Biënnale van Venetië, te zien.

De PREnTFABRIEK

Tot vrijdag 30 maart presenteert PXL-MAD 'De PREnTFABRIEK' met origineel illustratief werk van studenten, alumni en docenten van PXL-MAD: Nick Cales, Mathieu De Guchteneere, Kim Duchateau, Merel Eyckerman, Benjamin Leroy, Wout Olaerts, Kris Nauwelaerts,Yoeri Slegers, Jenny Stieglitz,  Leo Timmers, Tineke Van Hemeldonck en Chris Vosters.

Tom Vansant solo in De Kooi

Tom Vansant, kunstenaar en docent aan PXL-MAD, richt een diorama in rond de scene van de Kooi en integreert delen ervan als beeldelement. Het bronmateriaal van de projecties maakt deel uit van een audiovisuele erfenis van een grootoom van de kunstenaar, Priester Jozef Moors. Tom Vansant verzamelt en inventariseert diens archief en maakt het ter plekke operatief met dia-projectoren en overvloeiingen.